ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Το νέο iTunes 12.2 φέρνει το Apple Music τόσο σε Mac όσο και σε Windows υπολογιστές

Το νέο iTunes 12.2 φέρνει το Apple Music τόσο σε Mac όσο και σε Windows υπολογιστές

Η Apple, μαζί με τις αναβαθμίσεις για το iOS 8.4 και το OS X 10.10.4, έκανε αναβάθμιση και το iTunes, τόσο για Mac όσο και για Windows, προκειμένου να ενσωματώσει την νέα υπηρεσία Apple Music μέσα στο iTunes και στις δύο πλατφόρμες (OS X και Windows). H νέα αναβάθμιση δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν χρήση της νέας υπηρεσίας μουσικής της Apple, να ακούσουν τον νέο ραδιοφωνικό σταθμό Beats 1 και να βρουν νέες λίστες σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Κατά κάποιο αποτελεί ένα νέο κοινωνικό δίκτυο το οποίο είναι καθαρά για μουσική.

itunes-12-2-live

Η νέα υπηρεσία μουσικής, Apple Music, μπορεί να την βρει κανείς στον τομέα μουσικής του iTunes, όπως αναμενόταν. Θα παρατηρήσετε πως κάποιες νέες καρτέλες για νέα μουσική και περιεχόμενα έχουν προστεθεί στην νέα αναβάθμιση. Φυσικά, έχετε ακόμη πρόσβαση στο δικό σας περιεχόμενο και μουσική, την οποία μπορεί να είχατε αποθηκευμένη στον υπολογιστή σας.

Τέλος, η νέα αναβάθμιση μπορεί να βρεθεί μέσω του Mac App Store στην καρτέλα Updates (για χρήστες Mac) ενώ για χρήστες Windows θα τους εμφανιστεί pop-up παράθυρο που θα τους ενημερώνει για το νέο update του iTunes.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.