ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το νέο smartwatch της Pebble είναι στρογγυλό και απίστευτα λεπτό

Το νέο smartwatch της Pebble είναι στρογγυλό και απίστευτα λεπτό

D4qaIa3-940x529

Η Pebble παρουσίασε το νέο της smartwatch και επίσημα αποχαιρέτησε τον τετράγωνο σχεδιασμό που είχε υιοθετήσει σε όλα τα προηγούμενα μοντέλα της.

Το Pebble Time Round έχει μια κυκλική οθόνη με στόχο να γίνει η συσκευή αρεστή σε ακόμη πιο παραδοσιακό κοινό αλλά και να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και ειδικά τα Moto 360 και το επερχόμενο Gear S2.

Έχει ένα μεταλλικό σχεδιασμό και είναι το λεπτότερο και ελαφρύτερο Pebble smartwatch που κυκλοφόρησε ποτέ η εταιρεία στην σύντομη ιστορία της ως τώρα.

Παρά την λεπτή υπογραφή του το Pebble Time Round φέρνει στον χρήστη όλα όσα θα ήθελε από ένα μοντέρνο smartwatch και όπως το Pebble Time ενσωματώνει ένα μικρόφωνο για να δέχεστε κλήσεις ενώ έχει και μια έγχρωμη οθόνη.

Είναι ανθεκτικό στα υγρά αλλά όχι αδιάβροχο όπως τα προηγούμενα μοντέλα και έρχεται στα 20mm ή 14 mm σε διαφορετικούς χρωματισμούς στο λουράκι του.

Αν και η σχεδίαση του είναι πάρα πολύ όμορφη πάρα αυτά υπάρχουν και κάποια μειονεκτήματα.

Έτσι λοιπόν η αυτονομία του δεν είναι διάρκειας μιας εβδομάδας όπως τα προηγούμενα μοντέλα και έτσι με μια πλήρη φόρτιση η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του είναι για δύο μέρες. Το καλό είναι πως η φόρτιση του γίνεται πάρα πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα 15 λεπτά να δίνουν αυτονομία 24 ωρών.

Οι προ παραγγελίες του έχουν ξεκινήσει με μια αρχική τιμή που είναι στα $249.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.