ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το πιο αλλόκοτο iPhone dock στον κόσμο

Το πιο αλλόκοτο iPhone dock στον κόσμο

Screen Shot 2013-11-29 at 4.51.22 PM

Έχουμε δει εκατοντάδες αξεσουάρ για το iPhone την τελευταία εξαετία, αλλά αυτό το πράγμα είναι μοναδικό. Και αλλόκοτο.

Ονομάζεται Robotic Girl και είναι έργο του αμερικανού γλύπτη Mark Robert Ricci. Έχει ύψος 1,17μ. και μέσα από τη «σάρκα» από fiberglass κρύβει ένα μεταλλικό σκελετό.

Η εν λόγω ρομποτική κυρία φιλοξενεί το iPhone στο γοφό της όχι μόνο για να το φορτίσει, αλλά και για να παίξει δυνατά τη μουσική που αποθηκεύετε σε αυτό. Πώς; Μα, φυσικά, με τα δύο Bluetooth ηχεία που κρύβει στα σπλάχνα της!

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, διαθέτει και LED φώτα που αλλάζουν χρώματα, ενώ κουνάει και το κεφάλι της ακολουθώντας τον ρυθμό του εκάστοτε τραγουδιού. Και το κερασάκι στην τούρτα; Η καουμπόικη ζώνη με την αγκράφα «Texas Ranger» και το πλαστικό πιστόλι. Πραγματικά δεν βγάζει νόημα όλο αυτό!

Πριν βιαστείτε να αποκτήσετε αυτό το «κελεπούρι» έναντι 4.800 ευρώ στη σελίδα του Ricci στο eBay, δείτε το βίντεο που ακολουθεί…

Πηγή:Newsbeast.gr

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.