ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το πρόβλημα του iTunes Connect εκνευρίζει τους προγραμματιστές της Apple

Το πρόβλημα του iTunes Connect εκνευρίζει τους προγραμματιστές της Apple

iTunesconnect-640x392

Οι προγραμματιστές που προσπαθούν να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους στο iTunes προς μεγάλη τους έκπληξη είδαν πως το iTunes Connect δεν λειτουργούσε.

Το πρόβλημα πέρα από το γεγονός πως δεν τους άφησε να μπουν στους λογαριασμούς τους για να αναβαθμίσουν τις εφαρμογές τους έκανε ορατές και εφαρμογές οι οποίες δεν είχαν ακόμη ανέβει στο App Store στους ανταγωνιστές τους.

Ο εκνευρισμός όπως μπορείτε να καταλάβετε ήταν μεγάλος με την Apple να μην κάνει κάποια επίσημη δήλωση αλλά ως ενέργεια έβγαλε offline το iTunes Connect.

Η Apple αναβάθμισε την σελίδα αναφέροντας πως “Χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα με την υπηρεσία “. Αυτή την στιγμή είναι τελείως offline και η Apple φέρετε να διαρρέει την πληροφορία πως αντιμετωπίζει προβλήματα με το TestFlight όπου κάποιοι χρήστες του δεν μπορούσαν να παραδώσουν νέες εφαρμογές και ούτε να προσκαλέσουν μέλη τους για να κάνουν τεστ αυτών.

Εν αναμονή μιας επίσημης ανακοίνωσης από την Apple θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε κάτι νεότερο.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.