ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Το πρώτο Apple Store στην Λατινική Αμερική είναι γεγονός

Το πρώτο Apple Store στην Λατινική Αμερική είναι γεγονός

Apple-Store-Opening-001

Η Βραζιλία είναι μια από τις χώρες με την πιο υψηλή τιμή λιανικής για το iPhone 5S. To βασικό μοντέλο των 16GB στοιχίζει $1,175, σε σύγκριση με την Ηνωμένες Πολιτείες που έχει $649. Το γεγονός αυτό όμως δεν εμπόδισε την Apple έτσι ώστε να χτίσει το πρώτο της Apple Store εκεί και πρώτο στην λατινική Αμερική με χιλιάδες κόσμου να παραβρίσκονται στα εγκαίνια.

Apple-Store-VillageMall-Rio-de-Janeiro-Brazil

Το νέο κατάστημα της Apple βρίσκεται στο Village Mall in Barra de Tijuaca, μια από τις καλύτερες περιοχές του Rio de Janeiro’s και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ την Κυριακή στα εγκαίνια του βρέθηκαν 1,700 people Sunday. Η εν λόγω κίνηση της Apple είναι αρκετά κομβική και στρατηγικής σημασίας αν αναλογιστούμε πως στην καρδιά της Βραζιλίας σύντομα θα χτυπάει τόσο το FIFA World Cup αλλά και οι Ολυμπιακοί του 2016.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.