ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Το 12.2 ιντσών iPad Pro μπορεί να είναι λεπτότερο του iPhone 6 Plus

Το 12.2 ιντσών iPad Pro μπορεί να είναι λεπτότερο του iPhone 6 Plus

xl_iPad-Pro

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την μεγαλύτερη έκδοση του iPad στις αρχές του 2015 σύμφωνα με νέα αναφορά.

Σύμφωνα λοιπόν με το πάντα αξιόπιστο Macotakara, το μεγαλύτερο iPad ή ‘iPad Pro’ θα έχει μια οθόνη στις 12.2 ίντσες και βελτιωμένο στερεώνει ήχο ενώ θα είναι τόσο λεπτό όσο ένα iPhone.

Αν και οι αρχικές φήμες θέλανε το εν λόγω iPad να έχει μια οθόνη 12.9 ιντσών το Macotakara είναι το πρώτο site που αναφέρει διαφορετικές ίντσες. Ενδιαφέρον επίσης αποτελεί το γεγονός πως θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με τον φημολογούμενο 12 ιντσών MacBook στο οποίο η Apple επίσης δουλεύει.

Η σημερινή αναφορά επίσης τονίζει πως το iPad Pro θα είναι για χρήση σε οριζόντια διάταξη κατά κύριο λόγο, όπως έχουμε δει και με το Microsoft Surface. Θα ξεχωρίζουν τα στερεοφωνική του ηχεία και στις δύο πλευρές της συσκευής δίνοντας μια μοναδική εμπειρία ήχου μιας και η Apple θα ενσωματώσει στο εν λόγω tablet την τεχνολογία της Beats.

To iPad Pro θα έχει μια πολύ λεπτή σχεδιαστική υπογραφή με το mycetocyte να πιστεύει πως το πάχος του θα είναι mm ή μεταξύ των 6.9mm του iPhone 6 και των  7.1mm του 6 Plus.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.