ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το Adobe Voice μετατρέπει τα ηχητικά μηνύματα σας σε όμορφα animations στο iPad σας

Το Adobe Voice μετατρέπει τα ηχητικά μηνύματα σας σε όμορφα animations στο iPad σας

adobe-voice-main

Η Adobe μόλις έκανε διαθέσιμη μια πολύ ενδιαφέρων εφαρμογή για το iPad με την ονομασία  Adobe Voice. Σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους χρήστες να δημιουργήσουν όμορφα animated βίντεο σε λεπτά όπως χαρακτηριστικά τονίζει η εταιρεία.

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε ένα μήνυμα ήχου και μετέπειτα το μετατρέπει σε ένα animation. To μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ταιριάξει τις λέξεις με μια βιβλιοθήκη εικόνων που έχει 25.000 διαφορετικές για να ταιριάξει ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε.

Το τελικό αποτέλεσμα μπορείτε να το διαδώσετε μέσω του email, Twitter, Facebook λογαριασμού σας ή ακόμη και να το ενσωματώσετε στον προσωπικό σας blog.

Αν και σίγουρα δεν θα την βρουν όλοι οι χρήστες χρήσιμη την εν λόγω εφαρμογή σίγουρα θα αποτελέσει ένα πολύ καλό εργαλείο για όλους αυτούς που δίνουν συχνά παρουσιάσεις στο σχολείο η στην δουλειά τους.

Το καλύτερο είναι πως η εφαρμογή είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε σήμερα για το iPad σας (Θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο το iOS 7) εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.