ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το Amazon επιτρέπει πλέον την λήψη ταινιών και σειρών στα Prime Members

Το Amazon επιτρέπει πλέον την λήψη ταινιών και σειρών στα Prime Members

amazon-instant-video-iphone6-hero

To Amazon πρόσφατα αναβάθμισε την εφαρμογή του ‘Amazon Video’, προσθέτοντας ένα νέο σημαντικό χαρακτηριστικό, κάνοντας έτσι την συγκεκριμένη υπηρεσία αρκετά ανταγωνιστική με άλλες αντίστοιχες όπως το Nteflix. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό δίνει την δυνατότητα στους Prime Members να κάνουν λήψη και να αποθηκεύσουν ταινίες και σειρές οι οποίες είναι διαθέσιμες στην υπηρεσία streaming της Amazon και να τις παρακολουθούν ακόμα και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Αυτό είναι πολύ καλό για εκείνους τους χρήστες που ταξιδεύουν συχνά και θέλουν να βλέπουν τις σειρές που παρακολουθούν αλλά δεν μπορούν πάντα να βρουν καλή σύνδεση στο internet.

Η δυνατότητα λήψεων είναι προς το παρόν διαθέσιμη για τους χρήστες της Αμερικής, Αγγλίας, Γερμανίας και Αυστρίας. Για να βρείτε τα βίντεο τα οποία κατεβάσατε, μπορείτε να κάνετε tap στην καρτέλα Library στο κάτω μέρος της οθόνης, στην συνέχεια επιλέξτε το ‘Refine’ στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης. Επιλέξτε το ‘On Device’ και θα σας παρουσιαστεί μια λίστα από ταινίες και σειρές που μπορείτε να κατεβάσετε. Μετά την λήψη, μπορείτε να βρείτε τα βίντεο που έχετε κατεβάσει, στην ίδια καρτέλα. Για να διαγράψετε κάποια ταινία ή σειρά, απλά μπορείτε να πατήσετε το ‘Delete Download’.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αναβαθμισμένη έκδοση έκδοση της εφαρμογής τώρα, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Amazon Video – Δωρεάν [λήψη]

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.