ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Το Animal Crossing μπορεί να είναι το τελευταία Nintendo iOS παιχνίδι για φέτος

Το Animal Crossing μπορεί να είναι το τελευταία Nintendo iOS παιχνίδι για φέτος

nintendo_mobile_games

Μάθαμε χθες ότι το Animal Crossing της Nintendo – αναμενόταν να κάνει το ντεμπούτο του στο iOS τον Μάρτιο – θα καθυστερήσει για κάποια στιγμή αργότερα μέσα στον χρόνο.

Αν ελπίζατε για περισσότερους τίτλους παιχνιδιών από την εταιρεία φέτος μάλλον θα απογοητευτείτε.

Ο πρόεδρος της Nintendo Tatsumi Kimishima ανακοίνωσε και επίσημα πως η εταιρεία θα κυκλοφορεί 2-3 παιχνίδια τον χρόνο. Με το Fire Emblem Heroes να έρχεται αύριο στο iPhone και στο iPad και το Animal Crossing να γίνεται διαθέσιμο κάποια στιγμή τον Απρίλιο εύλογα καταλαβαίνουμε πως φτάσαμε στο όριο για φέτος.

Δεν βέβαια ακόμη τίποτα σίγουρο αλλά όπως όλα δείχνουν η Nintendo ακολουθεί μια πολύ προσεκτική στρατηγική στον χώρο των mobile παιχνιδιών.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.