ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / H εφαρμογή του Apple Store αναβαθμίστηκε, προσφέρει νέα για events, προσθέτει αγορές με συγχρονισμό

H εφαρμογή του Apple Store αναβαθμίστηκε, προσφέρει νέα για events, προσθέτει αγορές με συγχρονισμό

screenshot-2014-09-04-16-54-31

Λίγο πριν το μεγάλο γεγονός στις 9 του μήνα, η Apple, έδωσε μια σημαντική αναβάθμιση στην εφαρμογή του Αpple Store για το iOS. Η πρώτη σημαντική αλλαγή είναι στην εμφάνιση της εφαρμογής για το iPhone και το iPod Touch, που πλέον είναι παρόμοια με αυτή του iPad. Η δεύτερη αλλαγή έχει να κάνει με την προσθήκη ενός καινούριου τομέα που αφορά μελλοντικά events σε τοπικά καταστήματα της Apple.

Τέλος, ίσως η πιο σημαντική αλλαγή είναι ότι επιτρέπει τον συγχρονισμό αγορών μεταξύ των iOS συσκευών και των dekstop. Δηλαδή κάποιος μπορεί να ξεκινήσει να ψωνίζει στο Mac και να συνεχίσει τις αγορές του στο iPhone (σας θυμίζει κάτι από WWDC; ……..continuity!!). Με αυτόν τον τρόπο η Apple (και καλά κάνει) δεν θέλει να χάσει καμία συνδυαστική αγορά iPhone 6 & iWatch/iBand.

σχολιασμός στο φόρουμ

About Dimitris Makris

Dimitris Makris
Ο Δημήτρης αγάπησε την Apple με την πρώτη ματιά. Από το iPhone 3G και έπειτα δημιούργησε το δικό του οικοσύστημα με συσκευές της Apple και την ακολουθεί πιστά εδώ και χρόνια. Έχει δικό του μαγαζί γνωστού παρόχου της Ελλάδας και έτσι γνωρίζει πολλά πράγματα εκ των έσω.