ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το App Store αποτελεί πλέον το σπίτι περισσότερων από ενός εκατομμυρίου εφαρμογών

Το App Store αποτελεί πλέον το σπίτι περισσότερων από ενός εκατομμυρίου εφαρμογών

app-store-apps

Πίσω το 2ο12 είχαμε την αναφορά πως το App Store της Apple είχε λάβει περισσότερες από 1 εκατομμύριο καταθέσεις εφαρμογών.

Φτάνοντας στο σήμερα πλέον το App Store έχει περισσότερες από 1 εκατομμύριο live εφαρμογές. Από αυτές οι 413.000 είναι συμβατές και για το iPad και iPad Mini.

Ποιο συγκεκριμένα έχουμε 1.4 εκατομμύρια εφαρμογές να έχουν εγκριθεί από την Apple σε σύγκριση με τα 1.17 εκατομμύρια του Android που όμως τα 881,000 είναι live αυτή την στιγμή.

Φυσικά αυτοί οι αριθμοί δεν σημαίνουν πολλά αν πρόκειται για χαμηλής ποιότητας εφαρμογών ή κακές αντιγραφές άλλων, ευτυχώς τα στάνταρ έγκρισης της Apple τις περισσότερες φορές λειτουργούν και παραμένουν αυστηρά σε αντίθεση με το Android.

Αναμένουμε την Apple να προβεί και σε κάποια ανακοίνωση σύντομα για το μεγάλο αυτό γεγονός.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.