ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Yψηλή αποδοχή του Apple Pay από τους χρήστες iPhone

Yψηλή αποδοχή του Apple Pay από τους χρήστες iPhone

apple-pay-2

Σύμφωνα με μια νέα μελέτη, το Apple pay  κέρδισε την αποδοχή πολλών χρηστών ήδη από τους πρώτους μήνες χρήσης του, αν και πολλοί χρήστες αναφέρουν απογοήτευση με την εμπειρία τους.

Το Apple Pay, έχει δει ένα ευρύ ποσοστό αποδοχής μεταξύ των πελατών, με το 66% του iPhone 6 και του iPhone 6 plus ιδιοκτητών , προσθέτοντας τουλάχιστον μία κάρτα στην υπηρεσία πληρωμών, σύμφωνα με νέα έρευνα. Ωστόσο, πολλοί πελάτες αναφέρουν απογοήτευση όταν πρόκειται για τη χρήση του στα καταστήματα, εν μέρει λόγω της ασυνεπής εφαρμογής της  από τους εμπόρους.

Όταν βρεθεί ένα κατάστημα που υποστηρίζει  Apple Pay, πολλοί πελάτες αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Αρκετοί από τους συμμετέχοντες στην έρευνα ανέφεραν ότι τα τερματικά πληρωμής συχνά δουλεύουν αργά, και οι ταμίες δεν ήταν καλά  και σωστά ενημερωμένοι  για να βοηθήσουν  τους πελάτες που χρειάζονται βοήθεια με τη χρήση του συστήματος.

Η Apple έκανε το ντεμπούτο του Apple Pay πρώτη τον Οκτώβριο 2014 για το iPhone 6 και 6 Plus στις ΗΠΑ, ενώ η υπηρεσία πληρωμών έχει πλέον την υποστήριξη των 2.500 συμμετεχόντων τραπεζών , μαζί με 700.000 επιχειρήσεις.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.