ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple TV / Το Apple TV μεταμορφώθηκε σήμερα από hobby σε κανονικό προϊόν για την Apple

Το Apple TV μεταμορφώθηκε σήμερα από hobby σε κανονικό προϊόν για την Apple

screen-shot-2014-01-28-at-12-34-00-pm

Η Apple μας ετοιμάζει μάλλον κάποιες εκπλήξεις στον τομέα του Apple TV και κάποιες μεγάλες αλλαγές. Χθες βράδυ το Apple Online Store άλλαξε αισθητά μιας και η ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου είναι προ των πυλών και έτσι δημιουργήθηκαν κάποιες προσφορές για αυτό τον σκοπό.

Πέρα όμως από τον ρομαντικό αυτό χαρακτήρα αυτό που δημιούργησε ιδιαίτερη αίσθηση ήταν πως η εταιρεία για πρώτη φορά στην ιστορία του Apple TV δημιούργησε δικό του τομέα. Το εν λόγω πλέον προϊόν γίνεται promoted με τον ίδιο ακριβός τρόπο που γίνονται τα Macs, iPads, iPods και iPhones. Πριν από αυτή την αλλαγή το Apple TV δεν είχε την δική του σελίδα και τομέα και το βρίσκαμε στην κατηγορία των accessories της Apple ως υποκατηγορία μάλιστα του iPod.

screen-shot-2014-01-28-at-12-40-44-pm

Πλέον το Apple TV έχει τα δικά του accessories, Apple Care και ειδική ενότητα για απαντήσεις και ερωτήσεις των χρηστών του. Η αλλαγή αυτή σε συνδυασμό με τις φήμες που θέλουν την Apple να αναβαθμίζει σημαντικά το εν λόγω προϊόν ακόμη και με ένα δικό του App Store κάνουν τους επόμενους μήνες πολύ σημαντικούς για ένα hobby της Apple που από σήμερα θεωρείτε κανονικό προϊόν για την εταιρεία.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.