ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το Apple Watch δε συγκινεί τους κατόχους iPhone

Το Apple Watch δε συγκινεί τους κατόχους iPhone

AppleWatchSport-640x359

Το «έξυπνο» ρολόι της Apple που ανακοινώθηκε μετά πολλών τυμπανοκρουσιών το Σεπτέμβριο και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα τη νέα χρονιά, ίσως δεν γνωρίσει την εμπορική επιτυχία που η Apple αναμένει.

Σύμφωνα με έρευνα του αναλυτή Gene Munster της Piper Jaffray, μόλις το 7% των αμερικανών κατόχων iPhone σκοπεύουν να αγοράσουν το Apple Watch. Η έρευνα διεξήχθη σε δείγμα 968 κατόχων του smartphone της Apple.

Ο αριθμός των πρόθυμων υποψηφίων αγοραστών του Apple Watch εμφανίζεται μειωμένος κατά 8% σε σχέση με έρευνα που διεξήχθη το Σεπτέμβριο, όποτε και η συσκευή αποκαλύφθηκε.

Ο Munster πιστεύει πως η χαμηλή ανταπόκριση του κοινού στο νέο προϊόν οφείλεται σε απουσία περισσότερων πληροφοριών από την Apple. Ποια θα είναι το αχτύπητο χαρακτηριστικό του; Ποιες εφαρμογές θα γίνουν διαθέσιμες για τη συσκευή; Οι αναλυτές περιμένουν απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά, τη στιγμή που πλησιάζει το λανσάρισμα της συσκευής.

«Καθώς πλησιάζουμε στο λανσάρισμα του ρολογιού, πιστεύουμε ότι η Apple θα αρχίσει να φωτίζει περισσότερες λειτουργίες του προϊόντος καθώς και εφαρμογές τρίτων δημιουργών, οι οποίες -σημειώνουμε- ήταν αυτές που τελικά συνέβαλαν στην επιτάχυνση υιοθέτησης του iPhone», σημειώνει ο Munster.

Σχολιασμός στο φόρουμ

Πηγή: Newsbeast.gr

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.