ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το Apple Watch θα έχει μια “Power Reserve” επιλογή για μεγαλύτερη αυτονομία

Το Apple Watch θα έχει μια “Power Reserve” επιλογή για μεγαλύτερη αυτονομία

applewatchbattery

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το επερχόμενο Apple Watch θα έχει ένα ειδικό χαρακτηριστικό που θα του επιτρέπει να έχει μεγαλύτερη αυτονομία και που θα μεταμορφώνει το Apple Watch σε ένα απλό ρολόι που θα δείχνει την ώρα.

Όπως διαβάζουμε στους New York Times:

“Η Apple έχει αναπτύξει ένα νέο χαρακτηριστικό με την ονομασία Power Reserve. Με αυτό ενεργοποιημένο το Apple Watch θα μπορεί να έχει μεγαλύτερη αυτονομία μιας και θα μένει σε λειτουργία μόνο η οθόνη για να δείξει την ώρα με τις άλλες υπηρεσίες να μπαίνουν σε κατάσταση ύπνου.”

Ως τώρα γνωρίζουμε πως το Apple Watch θα έχει αυτονομία μια μέρας και θα χρειάζεται φόρτιση κάθε βράδυ. Η Apple επίσης έχει τονίσει πως είναι μια συσκευή για γρήγορες ειδοποιήσεις και με χαρακτηριστικά που δεν θα την κάνουν να είναι για πολλές ώρες σε συνεχή λειτουργία.

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό μάλλον έχει προστεθεί για να προσφέρει ακόμη καλύτερη αυτονομία αλλά σίγουρα δεν είναι η καλύτερη δυνατή λύση – Το γεγονός δηλαδή ο χρήστης προκειμένου να γλιτώσει κατανάλωση μπαταρίας να μετατρέπει το smartwatch του σε ένα συμβατικό ρολόι.

Πολλά περισσότερα για αυτό τον τομέα αλλά και για πολλά ακόμη σχετικά με το Apple Watch θα μάθουμε την άλλη Δευτέρα όταν και η Apple θα ξεκινήσει το media event της στις 8 ώρα Ελλάδας που θα είναι και το πρώτο για το 2015.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.