ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το Apple Watch Series 3 έρχεται στο δεύτερο μισό του 2017;

Το Apple Watch Series 3 έρχεται στο δεύτερο μισό του 2017;

apple_cb8119d6024859311807fb54d85de6bd-m

Ένα τρίτης γενιάς Apple Watch αναμένεται να ανακοινωθεί φέτος με βελτιώσεις στην αυτονομία και στις επιδόσεις. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σήμερα το DigiTimes επικαλούμενο την παραγωγική αλυσίδα της Apple και τους προμηθευτές.

Το Apple Watch Series 3 θα συναρμολογηθεί από την Compal Electronics, με την Quanta Computer να αναλαμβάνει την παραγωγή εξολοκλήρου των τωρινών μοντέλων.

Με άλλα λόγια τα τρέχον Apple Watch Series 2 και 1 θα παραμείνουν στην αγορά σε μειωμένη τιμή όταν κυκλοφορήσει το 3ης γενιάς.

Η Apple δεν αναφέρει αναλυτικά τι πωλήσεις κάνει στο Apple Watch αλλά η εταιρεία αναλύσεων Canalys υπολογίζει πως 11.9 εκατομμύρια Apple Watch πωλήθηκαν μέσα στο 2016 καταλαμβάνοντας το 49% της αγοράς πέρυσι.

Το πρώτο Apple Watch που πλέον έχει άτυπα την ονομασία Apple Watch Series 0 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2015.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.