ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Το Auxo 2 αναβαθμίστηκε με καλύτερη συμπεριφορά, CCToggles συμβατότητα και πολλά ακόμη

Το Auxo 2 αναβαθμίστηκε με καλύτερη συμπεριφορά, CCToggles συμβατότητα και πολλά ακόμη

Auxo-2-v-1.0.2

Για όσους δεν γνωρίζουν το εν λόγω tweak να πούμε πως έγινε διάσημο και τεράστια επιτυχία από την πρώτη του εμφάνιση μιας και δίνει περισσότερες δυνατότητες στο app switcher του iOS. Οι ρυθμίσεις και οι παραμετροποιήσεις του πολλές το έκαναν ένα από τα must have tweaks τόσο για το iOS 5 όσο και στο iOS 6.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και για το iOS 7 αφήνοντας για ακόμη μια φορά άριστες εντυπώσεις. Η νέα του μάλιστα αναβάθμιση αν και εμφανίζεται ως 1.0.2 δεν είναι καθόλου μικρή και φέρνει μια σειρά βελτιώσεων και όχι μόνο. Συγκεκριμένα ένα από τα μεγαλύτερα παράπονα των χρηστών του ήταν πως δεν ήταν συμβατό με άλλα δημοφιλή tweaks όπως τα CCToggles και LockHTML3.

Ευχάριστα τα νέα μιας και νέα αυτή αναβάθμιση λύνει άμεσα το πρόβλημα αυτό!

Δείτε παρακάτω:

Whats New:

  • Optimized performance and loading
  • Swipe down and tap and hold on album art gestures
  • Compatibility with CCToggles
  • Compatibility with LockHTML3
  • Fixed battery percentage issue

Θα το βρείτε διαθέσιμο προς $1.99 για αυτούς που έχουν αγοράσει προηγούμενες εκδόσεις του ενώ αν το κατεβάσετε για πρώτη φορά η τιμή του ανέρχεται στα $3.99.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.