ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Το BiteSMS για το iOS 7 έρχεται σύντομα

Το BiteSMS για το iOS 7 έρχεται σύντομα

bitesms

Καθώς όλοι μας περιμένουμε την αναβαθμισμένη έκδοση του MobileSubstrate, μετά την αναπάντεχη έκδοση του iOS 7 jailbreak από την ομάδα των Evaders η ομάδα των προγραμματιστών του δημοφιλούς BiteSMS συνεχίζουν την δουλειά τους πάνω στο tweak και στην αναβάθμιση του.

Η beta release 8.0 παραμένει και είναι υπό υλοποίηση αλλά αναμένεται να γίνει διαθέσιμη στο κοινό μέσα στις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα οι προγραμματιστές του αναφέρουν:

“Ξεπεράσαμε τα προβλήματα με το MoblieSusbtrate να μην είναι έτοιμο αλλά έχουμε ακόμη κάποια θέματα στο compiling των 64bit. Μετά από 10 ώρες συνεχής δουλειάς όμως πάνω σε αυτό το θέμα νομίζουμε πως τα καταφέραμε. Υπάρχουν ακόμη μερικά bugs τα οποία μας δυσκολεύουν.

Η καλύτερη υπόθεση μας είναι πως σε μερικές μέρες θα το έχουμε ολοκληρώσει. Να είστε σίγουροι πως όλοι μας μείναμε έκπληκτοι με την κυκλοφορία του jailbreak εργαλείου και όπως αυτή έγινε. Το καλό είναι πως είχαμε ξεκινήσει να δουλεύουμε πάνω στο BiteSMS μερικούς μήνες τώρα, έτσι παρόλο που δεν είναι 100% έτοιμο, θα λέγαμε πως είναι έτοιμο για την beta μορφή του σε ένα ποσοστό 85%”. Μάλλον η beta θα γίνει διαθέσιμη στις 28 Δεκεμβρίου”

Το συγκεκριμένο tweak εισήχθη στο Cydia πριν 5μιση χρόνια και αποτελεί ένα από τα βασικά μιας και επιτρέπει του χρήστες του iPhone να έχουμε μια πολύ πιο πρακτική και λειτουργική εφαρμογή μηνυμάτων στην συσκευή τους. Με την εισαγωγή διαφημίσεων το tweak θα παραμείνει δωρεάν και στην iOS 7 έκδοση του.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.