ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Το Evasi0n 7.x Untether package κάνει την 0.2 έκδοση διαθέσιμη μέσω Cydia

Το Evasi0n 7.x Untether package κάνει την 0.2 έκδοση διαθέσιμη μέσω Cydia

evasi0n-7.x-untether-package-500x368

Πριν λίγες μέρες οι Evad3rs κάνανε διαθέσιμη την έκδοση 1.0.1 του Evasi0n7 jailbreak εργαλείου τους. Το μεγάλο χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης αναβάθμισης ήταν η αφαίρεση του TaiG App Store όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα ποστ μας.

Μέχρι πρότινος αν θέλατε να χρησιμοποιήσετε την εν λόγω αναβάθμιση θα έπρεπε να κάνετε re-jailbreak την συσκευή σας με το Evasi0n 1.0.1. Αυτό βέβαια δεν είναι βολικό για κανένα χρήστη και έτσι οι Evad3rs κάνανε διαθέσιμο ένα εύχρηστο πακέτο στο Cydia για αυτό τον σκοπό.

Το πακέτο ονομάζεται evasi0n 7.x Untether, και η  0.2 αναβάθμιση είναι ήδη διαθέσιμη στο Cydia μέσω του Telesphoreo repo.

Η νέα αυτή αναβάθμιση αφαιρεί το TaiG splash screen ενώ προσθέτει και μερικά χαρακτηριστικά που θα χρειαστεί ο Saurik για μελλοντικές αναβαθμίσεις, μια από αυτές το αναμενόμενο Mobile Substrate.

Αν έχετε κάνει ήδη την αναβάθμιση μέσω του evasi0n 1.0.1 εργαλείου δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το συγκεκριμένο update μιας και το έχετε κάνει ήδη. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να αφαιρέσετε το untethered πακέτο από την συσκευή σας όμως.

Συνιστάτε όλοι οι χρήστες jailbroken συσκευών να κάνουν την αναβάθμιση αυτή του πακέτου. Αν έχετε jailbroken συσκευή με το Evasi0n 1.0.0, τότε σίγουρα κάντε την αναβάθμιση σε κάθε περίπτωση.

Το Evasi0n 7.x untether είναι δωρεάν για να το κατεβάσετε και δεν χρειάζεται να κάνετε reboot την συσκευή σας μετά την εγκατάσταση.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.