ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το “Everything Thing Is A Remix” ξεδιπλώνει την υπόθεση iPhone

Το “Everything Thing Is A Remix” ξεδιπλώνει την υπόθεση iPhone

everythingisaremix-640x429

O  Kirby Ferguson του Everything Thing Is A Remix μόλις έκανε διαθέσιμη μια νέα case study της δημοφιλής σειράς video που εδώ και καιρό παρουσιάζει έχοντας ως θέμα το iPhone και αν η εν λόγω συσκευή είναι μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα ή όχι.

Όπως θα δείτε παρακάτω η υπόθεση και έρευνα του Kirby ξεκινάει με τον Steve Jobs και την δήλωση του πως η Apple δημιούργησε την τεχνολογία Multi-Touch, την στιγμή που άλλες εταιρείες είχαν ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο χώρο για πάρα πολλά χρόνια. Εν συνεχεία συνεχίζει με την δική του ανάλυση περί πρωτοτυπίας του iPhone ή μη.

Το βίντεο αναγνωρίζει πως η συσκευή της Apple έκανε μια ολόκληρη βιομηχανία να την αντιγράψει ενώ παράλληλα προσφέρει μια σειρά πληροφοριών για τα αντικείμενα του πραγματικού κόσμου που η Apple χρησιμοποίησε και εμπνεύστηκε για την δημιουργία της διεπαφής του iOS στο iPhone.

Τέλος το βίντεο αναφέρεται και στο iOS 7 και στα στοιχεία του λογισμικού αυτά που πολλοί υποστηρίζουν πως η Apple τα δανείστηκε από άλλα λογισμικά όπως τα Windows Phone και Android.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.