ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το Facebook αποσύρει τη δυνατότητα για chat στα Android και iOS apps χωρίς το Messenger

Το Facebook αποσύρει τη δυνατότητα για chat στα Android και iOS apps χωρίς το Messenger

facebook-mobile-chat-only-with-messenger-640x359

Το Facebook μας έχει συνηθίσει σε κινήσεις οι οποίες φέρνουν γκρίνια, καθώς ο Mark Zuckerberg και η παρέα του έχουν κάνει κατανοητό πως το Κοινωνικό Δίκτυο αλλάζει χωρίς τη συγκατάθεση των χρηστών του. Έτσι και αυτή τη φορά, μαθαίνουμε για μία αλλαγή η οποία δε θα αρέσει σε πολλούς. Οι εφαρμογές του Facebook για Android και iOS σύντομα θα πάψουν να υποστηρίζουν τη δυνατότητα για chat, με τους χρήστες να αναγκάζονται να εγκαταστήσουν τοFacebook Messenger, διαθέσιμο επίσης για Android και iOS.

Η κίνηση αυτή είναι καθαρά προωθητική και ωθεί τους χρήστες να χρησιμοποιούν δύο εφαρμογές για ολοκληρωμένη εμπειρία, αφού πριν αρκούσε η κύρια εφαρμογή για πλοήγηση και chat. Ήδη, κάποιοι χρήστες στην Ευρώπη δέχτηκαν μηνύματα πως η λειτουργία chat θα πάψει να υποστηρίζεται από την κύρια εφαρμογή και έχουν περιθώριο περίπου δύο εβδομάδες για να εγκαταστήσουν το Messenger και να είναι έτοιμοι για τη μετάβαση.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

Πηγή:DigitalLife.gr 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.