ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το Force Touch μπορεί να είναι χαρακτηριστικό μόνο του iPhone 6s Plus

Το Force Touch μπορεί να είναι χαρακτηριστικό μόνο του iPhone 6s Plus

iphone-6-plus-rear

Η τεχνολογία Force Touch του Apple Watch μπορεί να ενσωματωθεί στα επερχόμενα iPhone αλλά ίσως μόνο στο μεγαλύτερο iPhone 6S Plus.

Όσοι δεν γνωρίζετε για το Force Touch να αναφέρουμε πως είναι μια νέα τεχνολογία της Apple που επιτρέπει στον χρήστη να αντιλαμβάνεται την διαφορά απόκρισης από την συσκευή του όταν κάνει ένα ελαφρό tap ή πιέζει παρατεταμένα την οθόνη. Η τεχνολογία αυτή είναι πολλά υποσχόμενη μιας και στο άμεσο μέλλον μπορεί να ανοίξει και νέους τρόπους διαδραστικότητας του χρήστη με το iOS.

Σύμφωνα λοιπόν με μια νέα αναφορά σήμερα που μας έρχεται από την Ταϊβάν το Force Touch και πιο συγκεκριμένα ο αισθητήρας του θα βρει τον δρόμο στα επερχόμενα iPhone αλλά μόνο στα iPhone 6S Plus, τουλάχιστον μόνο αυτή η συσκευή αναφέρεται.

Ακόμη είναι πολύ δύσκολο να θεωρήσουμε κάτι ως δεδομένο αν και η Apple ήδη έχει δώσει κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά στο μεγαλύτερο iPhone της.

Εν αναμονή λοιπόν μιας και ακόμη και για αυτό το χαρακτηριστικό το τοπίο είναι κάπως θολό.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.