ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το Foursquare ανασχεδιάζεται στις γραμμές του iOS 7

Το Foursquare ανασχεδιάζεται στις γραμμές του iOS 7

foursquare70-640x378

Το Foursquare έκανε διαθέσιμη μια νέα αναβάθμιση για την εφαρμογή του στο iPhone και πλέον παρατηρούμε πως έρχεται με νέο σχεδισμό ακολουθώντας τις επιταγές του iOS 7 με μια άσπρη και μινιμαλιστική διεπαφή για τον χρήστη.

Η αναβάθμιση επίσης φέρνει μια σειρά βελτιώσεων καθώς επίσης και την δυνατότητα ο χρήστης να λαμβάνει push notifications όταν κάνει check in σε κάποιο προορισμό. Οι ειδοποιήσεις αυτές θα φτάνουν στον χρήστη χωρίς να χρειαστεί να ανοίξει την εφαρμογή.

Επίσης έχει ανασχεδιαστεί ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να λαμβάνετε tips ή προσφορές για κάποια τοποθεσία καθώς επίσης έχει αναβαθμιστεί και ο τρόπος με τον οποίο η εφαρμογή θα σας δείχνει τι κάνουν οι φίλοι σας την συγκεκριμένη ημέρα.

Everything is new! Foursquare has been completely redesigned for iOS 7. It’s smarter, faster, and has a whole new look.

It’s smarter: When you arrive somewhere new, we tell you what you need to know (like the best thing to order or a money-saving special), even if you don’t open the app.

More of what’s nearby: We shuffle the deck every time you open the app so you don’t miss a thing. Just swipe to explore great tips, find money-saving specials near you, and check out the feed to see where your friends are tonight.

Enjoy the all-new Foursquare, a smarter, faster, and more beautiful way to keep up and meet up with your friends.

Το Foursquare θα το βρείτε δωρεάν για το iPhone στο App Store.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.