ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Το iFile αναβαθμίστηκε για το iOS 7 και είναι συμβατό με το iPhone 5S

Το iFile αναβαθμίστηκε για το iOS 7 και είναι συμβατό με το iPhone 5S

iFIle-2.0-iOS-7-1024x768

To iFile αποτελεί μια από τις αγαπημένες εφαρμογές για τις jailbroken συσκευές. Είναι ουσιαστικά ένας πανίσχυρος Finder για το iOS που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση σε ολόκληρο το root directory της συσκευής σας.

Είναι το ίδιο χρήσιμη εφαρμογή όπως είναι το ίδιο το Finder για το OS X ή ο Windows Explorer για τα Windows.

Από σήμερα λοιπόν η εφαρμογή είναι διαθέσιμη με iOS 7 σχεδιασμό και ακόμη σημαντικότερα υποστηρίζει άρτια συσκευές με 64-bit αρχιτεκτονική όπως τα iPhone 5S και iPad Air.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μια παρουσίαση του iFile 2.0.

Μπορείτε να βρείτε το  iFile 2.0 στο Cydia στο repo του BigBoss. Όπως αναφέραμε λειτουργεί και με το iPhone 5S μιας και δεν βασίζεται στο Mobile Substrate. Πάρα αυτά όμως αξίζει να τονίσουμε πως δεν θα μπορέσετε να αγοράσετε την εφαρμογή ακόμη για το iPhone 5S. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μόνο ως trial mode σε κάποιες περιπτώσεις χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα έχετε μειωμένα χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες του.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.