ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Το Infinit μοιάζει με το AirDrop και είναι γρηγορότερο του Dropbox

Το Infinit μοιάζει με το AirDrop και είναι γρηγορότερο του Dropbox

ku-xlarge.jpg

Από το OS X Mountain Lion και έπειτα η Apple έκανε των διαμερισμό αρχείων μεταξύ δυο Mac εύκολη υπόθεση με την χρήση του AirDrop, βέβαια η λειτουργία αυτή δουλεύει μόνο αν και τα 2 Mac είναι στο ίδιο δίκτυο. Τι γίνεται λοιπόν στην περίπτωση που θέλετε να στείλετε ένα αρχείο σε έναν Mac που είναι εκτός του τοπικού σας δικτύου ή του Time Capsule σας;

Την λύση έρχεται να δώσει το Infinit μια εφαρμογή διαμερισμού αρχείων που κάνει όλη την διαδικασία παιχνιδάκι για τον καθένα ακόμη και αν ο υπολογιστής σας είναι κλειστός.

Διαθέτει μια απλή διεπαφή που θα βρίσκεται στο οριζόντιο μενού σας. Απλά πληκτρολογήστε το όνομα του φίλου ή του συναδέλφου σας και στείλτε το αρχείο. Ο παραλήπτης θα λάβει ένα μήνυμα ρωτώντας τον αν θέλει να αποδεχτεί το αρχείο. Με το που αποδεχτεί μπορεί να ξεκινήσει την λήψη όπως επίσης έχει την δυνατότητα αν το αρχείο είναι μεγάλο να την διακόψει και την συνεχίσει αργότερα.

Σύμφωνα με το Lifehacker, το Infinit είναι γρηγορότερο του AirDrop αλλά ακόμη και του Dropbox.

To Infinit βέβαια για να λειτουργήσει θα πρέπει να είναι εγκατεστημένο σε κάθε μηχάνημα που θέλετε να στείλετε αρχεία.

Σας το προτείνουμε να το δοκιμάσετε εδώ.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.