ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Το iOS 7.1.1 untethered jailbreak “καίει” 2 exploits

Το iOS 7.1.1 untethered jailbreak “καίει” 2 exploits

i0n1cs-jailbreak-video

O iOS developer iH8sn0w επιβεβαίωσε πως το iOS 7.1.1 untethered jailbreak “έκαψε” 2 exploits που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για ένα iOS 8 jailbreak.

Σύμφωνα με τον iH8sn0w τα 2 αυτά exploits έχουν να κάνουν με το  code signing και το kernel, μαζί με την “syslogd chown” ευπάθεια του iOS που είχε δοθεί ήδη στην δημοσιότητα στο Black Hat hacking συνέδριο τον Αύγουστο. Επίσης ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως το σημερινό jailbreak εργαλείο περιλαμβάνει κώδικα που θα το κάνει συμβατό και με το iOS 7.1.2 όταν η Apple το κάνει διαθέσιμο – όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας μάλλον την Παρασκευή.

Screen Shot 2014-06-23 at 10.30.14 PM

Η σημερινή κυκλοφορία του iOS 7.1.1 untethered jailbreak ήρθε 3 μήνες πριν την κυκλοφορία του iOS 8 ξεκινώντας μια μεγάλη συζήτηση για το γεγονός πότε οι developers θα πρέπει να κάνουν διαθέσιμες jailbreak κυκλοφορίες. Έτσι ενώ σήμερα κάποιοι είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι που η  iOS 7.1.1 έγινε jailbreak άλλοι είναι απίστευτα δυσαρεστημένοι που exploits του iOS γίνανε γνωστά για μια μικρή αναβάθμιση της έκδοσης του iOS 7.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.