ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το iOS 9 επεκτείνει το χαρακτηριστικό Continuity Phone Call για χρήση μέσω δεδομένων

Το iOS 9 επεκτείνει το χαρακτηριστικό Continuity Phone Call για χρήση μέσω δεδομένων

Με το iOS 8, η Apple εισήγαγε το Continuity, μια σειρά από χαρακτηριστικά που επιτρέπουν στις συσκευές iOS και Mac τη διασύνδεση με νέους τρόπους. Ένα από τα χαρακτηριστικά του είναι να σας επιτρέπει στο iPad και στο Mac να λαμβάνετε μηνύματα κειμένου και τηλεφωνήματα, εφ ‘όσον οι συσκευές σας, συμπεριλαμβανομένου του iPhone σας, είναι όλα στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi συνδεδεμένα.

Με το iOS 9, μπορείτε να αποδέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις ή μηνύματα κειμένου στο iPad ή το Mac σας που δρομολογούνται από το iPhone σας πολύ καλύτερα, με την προσθήκη του cellural support. Με το iOS 9, το iPhone σας δεν χρειάζεται πλέον να είναι στο ίδιο δίκτυο με το iPad ή το Mac σας για την προώθηση κλήσεων για να λειτουργήσει.

iphonecontinuity

 

Αυτό σημαίνει ότι ένα iPhone μπορεί να συνεχίσει να προωθεί τηλεφωνικές κλήσεις σε ένα Mac ή ένα iPad ακόμα και όταν είναι σε μια εντελώς διαφορετική φυσική τοποθεσία. Έτσι, για παράδειγμα, αν ξεχάσετε το iPhone σας στο σπίτι, μπορείτε να συνεχίσετε να λαμβάνετε εισερχόμενες κλήσεις στο Mac σας, ενώ είστε στην εργασία σας για παράδειγμα, εφ ‘όσον το Mac σας είναι συνδεδεμένο σε ένα δίκτυο Wi-Fi.

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι συνδεδεμένο με την Wi-Fi κλήση, και όπως σημειώνεται από το Verge, η T-Mobile είναι η πρώτη εταιρία των ΗΠΑ που υποστηρίζει το cellular Continuity. Στο iOS 9, οι T-Mobile συσκευές έχουν Ρυθμίσεις τηλεφώνου που μπορούν να ενεργοποιηθούν ώστε να επιτρέπουν κλήσεις σε άλλες συσκευές.

“Καλώντας μέσω Wi-Fi για άλλες συσκευές επιτρέπει σε άλλες συσκευές να συνδεθούν στο λογαριασμό σας στο iCloud για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του φορέα σας, ακόμη και όταν το iPhone σας δεν βρίσκεται σε κοντινή απόσταση,” αναφέρεται στην περιγραφή της λειτουργίας.

Σε τηλέφωνα από άλλους φορείς, αυτή η ρύθμιση έχει κάτι διαφορετικό: “Χρησιμοποιήστε το iPhone με τη σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας σας για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις σε συσκευές όπως υπογράψατε στο λογαριασμό σας στο iCloud όταν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση και Wi-Fi.”

Οι προγραμματιστές που τρέχουν το iOS 9 και που χρησιμοποιούν την T-Mobile μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν τη δυνατότητα άμεσα, και οι beta testers θα λάβουν την πρόσβαση, τον Ιούλιο, όταν το iOS 9 θα παρέχεται δημόσια σε beta testers. Δεν είναι γνωστό εάν άλλοι φορείς θα εφαρμόσουν την υποστήριξη για το cellular Continuity πριν το iOS 9 κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Σχολιασμός στο forum

About Christina Bourcha

Christina Bourcha
Η Χριστίνα είναι αρθρογράφος του Apple World Hellas.Είναι κάτοχος πτυχίου Ιστορίας και Εθνολογίας,μεταπτυχιακού στην διοίκηση σχολείων και πτυχίου Βοηθών Φαρμακείου (από σπόντα). Πρώτη και αγαπημένη συσκευή το iphone 3gs.Η πρώτη επαφή με την συσκευή ήταν πρωτόγνωρη!Προσεχώς κάτοχος imac και iphone 6 plus gold.Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με την ζωγραφική,το διάβασμα και τη φωτογραφία.