ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPad / Το iPad αξεσουάρ της Fisher-Price που ξεσήκωσε τους γονείς

Το iPad αξεσουάρ της Fisher-Price που ξεσήκωσε τους γονείς

155295

Η Fisher-Price πριν λίγο καιρό έριξε στην αγορά ένα αξεσουάρ για iPad που σε μωρά και συγκεκριμένα με την ονομασία ‘Newborn-to-Toddler Apptivity Seat for iPad device’

Η κούνια-σταντ για το iPad είναι διαθέσιμο στο Amazon προς $75 μια αρκετά προσιτή τιμή για τους περισσότερους γονείς. Παρά τις αρχικές προβλέψεις της Fisher-Price για πολλές πωλήσεις οι γονείς δεν φαίνεται να αγκάλιασαν την ιδέα.

Αναστατωμένοι και εκνευρισμένοι γονείς που πιστεύουν πως σε αυτή την ηλικία δεν θα πρέπει τα παιδιά τους να εισάγονται στον κόσμο της τεχνολογία αυξάνονται μέρα με την μέρα και μάλιστα ξεκίνησαν τις επώνυμες διαμαρτυρίες σε κανάλια όπως το ABC.

Η απάντηση της Fisher-Price ήταν αρκετά λυτή αναφέροντας “Γνωρίζουμε πως το κάθισμα-stand δεν είναι για τον καθένα. Θέλουμε να δίνουμε στους γονείς επιλογές.”

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.