ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το iPhone 5s η κυρίαρχη συσκευή σε πωλήσεις παγκοσμίως με το iPhone 5c να έρχεται στην 5η θέση

Το iPhone 5s η κυρίαρχη συσκευή σε πωλήσεις παγκοσμίως με το iPhone 5c να έρχεται στην 5η θέση

Screen Shot 2014-07-16 at 3.05.14 AM

Δεδομένα αγορών που συλλέχτηκαν από 35 χώρες από την Counterpoint δείχνουν πως το iPhone 5S της Apple παραμένει η κυρίαρχη συσκευή σε πωλήσεις μέχρι και τον μήνα Μάιο, 8 μήνες μετά το επίσημο λανσάρισμα της συσκευής. Η στατιστική μελέτη αυτή επιβεβαιώνει και τα όσα παρουσίασε η ABI Research πρόσφατα σχετικά με τις κορυφαίες σε πωλήσεις συσκευές της αγοράς.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε:

“To iPhone 5S της Apple συνεχίζει να είναι η συσκευή με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, μια θέση που πολλοί περίμεναν πως εύκολα θα την έπαιρνε το Samsung Galaxy S5. H ναυαρχίδα της Samsung έρχεται στην δεύτερη θέση με σημαντική διαφορά σε ότι αφορά τις πωλήσεις”

Τα νέα δεν ήταν τόσο καλά για το iPhone 5c, το οποίο κατέλαβε την 5η θέση πίσω από το Samsung S5, S4 και Note 3.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως το iPhone 4S βρίσκεται στην 6η θέση δυόμισι χρόνια μετά την επίσημη κυκλοφορία του.

Screen Shot 2014-07-16 at 3.04.19 AM

Συμπερασματικά η Samsung συνεχίζει να έχει το διπλάσιο μερίδιο αγοράς σε σχέση με την Apple εξαιτίας της τιμολόγησης των συσκευών της κάτι το οποίο όμως δεν θα κάνει τον Tim Cook να χάσει τον ύπνο του μιας και η Apple έχει το μεγαλύτερο μερίδιο των κερδών της αγοράς.

Αν θέλετε να δείτε την διαφορά των εταιρειών στα κέρδη με βάση το δευτερόλεπτο (ναι καλά διαβάσατε) κάντε κλικ εδώ – Η απάντηση σε όσους λένε πως η Apple είναι καταδικασμένη!!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.