ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το iPhone 6 θα έχει μια μεγαλύτερη οθόνη IGZO 2GB RAM και πολλά ακόμη

Το iPhone 6 θα έχει μια μεγαλύτερη οθόνη IGZO 2GB RAM και πολλά ακόμη

iPhone-5.7-T3-magazine-concept-teaser-001-1024x748

Μέχρι στιγμής έχουμε δει μια σειρά αναφορών που μας παρουσιάζουν χαρακτηριστικά του επερχόμενου iPhone 6. H σύγκλιση αυτών παρουσιάζει μια συσκευή ή μάλλον συσκευές, μια με οθόνη 4.8 ιντσών και μια στις 5.5 ίντσες με μια σειρά βελτιώσεων.

Σήμερα σε αυτές τις αναφορές/προβλέψεις προσθέτουμε ακόμη μια από τον αναλυτή της KDB Daewoo Securities Research. Ο εν λόγω σε έκθεση στους μετόχους αναφέρει πως όντος το iPhone 6 θα έρθει σε 2 νέα μεγέθη με οθόνες IGZO τεχνολογίας, 2GB μνήμη και πολλά ακόμη.

Συγκριμένα έχουμε:

iphone-6-report

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι παραπάνω προδιαγραφές ταιριάζουν απόλυτα με προηγούμενες αναφορές. Έτσι έχουμε 2 συσκευές με ίντσες 4.7 και 5.5, 8MP iSight κάμερα και φυσικά τον Α8 επεξεργαστή.

Αυτό που δεν είχαμε ακούσει μέχρι τώρα είναι η επιλογή των 128GB αποθηκευτικού χώρου και το γεγονός πως θα τρέχει το iOS 7.2 που φαντάζει αδύνατο μιας και περιμένουμε το iOS 8 για την εν λόγω συσκευή. Επίσης οι οθόνες IGZO δεν αποτελεί έκπληξη μιας και ήδη η Apple τις παρουσίασε πετυχημένα τόσο στο iPad Air όσο και στο iPad Mini Retina.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.