ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Το iPhone 6 φοβίζει τους μικρούς κατασκευαστές smartphones

Το iPhone 6 φοβίζει τους μικρούς κατασκευαστές smartphones

lion

Αν κάποιος θέλει να βρει μια παρομοίωση για τους κατασκευαστές smartphone και τους αγοραστές θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ίσως ένα βίντεο του National Geographic που δείχνει την άγρια ομορφιά της ζωής στην Σαβάνα με της εταιρείες να ψάχνουν τους χρήστες που θα χρησιμοποιήσουν τις ναυαρχίδες τους.

Όπως όμως συμβαίνει συνήθως ο βασιλιάς που δεν είναι άλλος από το λιοντάρι πρέπει να τραφεί πρώτο και μετά οι υπόλοιποι κυνηγοί να ικανοποιηθούν με ότι έχει απομείνει. Η σημερινή αναφορά των DigiTimes λοιπόν δείχνει αυτό ακριβώς το γεγονός μιας και αναφέρει πως οι κατασκευαστές smartphone ανησυχούν ιδιαίτερα για τις νέες τους κυκλοφορίες για το δεύτερο μισό του 2014 τόσο από άποψη αγοραστών όσο και από διαθέσιμους προμηθευτές εξαρτημάτων.

Ο λόγος; Όλοι θα δουλεύουν για το iPhone 6 της Apple και όλοι θα θέλουν την νέα ναυαρχίδα της εταιρείας.

Πολλοί ανταγωνιστές της Apple ίσως καθυστερήσουν ακόμη και το λανσάρισμα νέων smartphones μιας και έχουν ήδη αντιληφθεί πως δεν τους συμφέρει να κονταροχτυπηθούν στην αγορά την ίδια στιγμή με το iPhone 6 ειδικά μιας και κάτι τέτοιο μπορεί να επιφέρει μείωση στις πωλήσεις του κατά ένα ποσοστό της τάξης του 10% με 20%. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που θα κοιτάξουν να επιτεθούν στην επερχόμενη συσκευή της Apple για να κερδίσουν έμμεσα μερίδιο της αγοράς.

Στους δεύτερους ευχόμαστε καλή τύχη!!!

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.