ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το Launcher επέστρεψε στο App Store – Κατεβάστε το σήμερα

Το Launcher επέστρεψε στο App Store – Κατεβάστε το σήμερα

Screen Shot 2015-03-19 at 01.00.16

Το Launcher, είναι μια άκρως χρηστική εφαρμογή από τον Greg Gardner μιας και δίνει την δυνατότητα δημιουργίας συντομεύσεων ως widgets στο Κέντρο Γνωστοποιήσεων σας. Η εφαρμογή είχε γίνει ban για 6 μήνες από την Apple.

Να τονίσουμε πως η εφαρμογή αυτή την στιγμή μόλις έχει ανέβει και έτσι δεν έχει κάνει την εμφάνιση της σε όλα τα App Stores αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη παντού.

Η αρχική έκδοση της εφαρμογής είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων μιας και η Apple αποφάσισε να την αφαιρέσει μόλις μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία της.

Ευτυχώς η Apple έκανε πιο ελαστικά τα μέτρα της σε ότι αφορά τα widgets και έτσι σήμερα και με τα ίδια χαρακτηριστικά το Launcher επανεμφανίστηκε.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο της εφαρμογής αυτής:

To Launcher στην βασική του έκδοση είναι εντελώς δωρεάν ενώ η Pro έκδοση του που επιτρέπει περισσότερες παραμετροποιήσεις υπάρχει ως in app αναβάθμιση στην τιμή των $4.99.

Μπορείτε να το κατεβάσετε σήμερα εδώ (Μόλις ανέβηκε και στο Ελληνικό App Store)

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.