ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Το Monster Hunter Freedom Unite έρχεται σύντομα στο iOS

Το Monster Hunter Freedom Unite έρχεται σύντομα στο iOS

Monster-Hunter-Freedom-Unite-for-iOS-teaser-001

O Ιαπωνικός παραγωγός παιχνιδιών Capcom επιβεβαίωσε πως είναι στην διαδικασία της μεταφοράς του Monster Hunter Freedom Unite στο iOS. Για αυτούς που δεν γνωρίζετε τον τίτλο να σας τονίσουμε πως ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του PSP πίσω το 2009.

Πρόκειται για έναν action τίτλο με στοιχεία RPG, ενώ στα πολύ θετικά του είναι το πλούσιο multi player mode τους όπου οι παίχτες σχηματίζουν ομάδες για να κυνηγήσουν μια σειρά από τέρατα.

Οι εκδόσεις για το iPhone και το iPad θα έχουν ειδικά διαμορφωμένο χειρισμό ενώ το παιχνίδι θα υποστηρίζει και gamepads για το iPhone.

Δείτε παρακάτω το E3 trailer.

Σε συνεργασία μας με τον επίσημο διανομέα του τίτλου στην Ελλάδα το AppleWorldHellas θα σας μεταφέρει από τους πρώτους το review αλλά και περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο. 

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.