ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Το MultitaskingGestures φέρνει τα gestures του Zephyr στο iOS 7

Το MultitaskingGestures φέρνει τα gestures του Zephyr στο iOS 7

Resized-MultitaskingGestures-02-1024x764

Το MultitaskingGestures είναι ένα νέο tweak που μόλις έκανε την εμφάνιση του στο Cydia. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι επιτρέπει ένα αριθμό gestures στον χρήστη με παρόμοιο τρόπο που έκανε το πολύ γνωστό tweak Zephyr.

O developer του Hamza Sood κατάλαβε αυτό που και εμείς φοβόμασταν πως δηλαδή δεν θα βλέπαμε μια έκδοση του Zephyr συμβατή για το iOS 7 και έτσι πήρε την απόφαση να παρουσιάσει μια παρόμοια επιλογή για όλους εσάς.

Για να είμαστε ξεκάθαροι θα πρέπει να τονίσουμε πως το MultitaskingGestures δεν είναι μια αντιγραφή του Zephyr; Έχει και προς τιμή του developer τον δικό του χαρακτήρα και χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω μια πρώτη παρουσίαση του:

Μπορείτε να βρείτε το MultitaskingGestures στο Cydia στο BigBoss repo στην τιμή των $1.50.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.