ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Το Mysterium έρχεται σε iPhone και iPad

Το Mysterium έρχεται σε iPhone και iPad

mysterium-feature-962x545

Μια μεγάλη επιτυχία στον χώρο τον επιτραπέζιων παιχνιδιών το 2015 άκουσε στο όνομα Mysterium. Σας έχουμε λοιπόν πολύ ευχάριστα νέα μιας και σύντομα θα μπορείτε να το παίξετε στο iPhone και στο iPad σας με όλους τους φίλους σας από όλο τον κόσμο.

Το 2015 έγινε λοιπόν μια τεράστια επιτυχία τόσο μεγάλη μάλιστα που ήταν δύσκολο να γίνει μετέπειτα ακόμη και προ παραγγελία.

Η Asmodee Digital, η εταιρεία που έφερε στο App Store και άλλες επιτυχίες όπως το Ticket to Ride, Pandemic, και Splendor ένωσε τις δυνάμεις της με την εταιρεία πίσω από το Mysterium, την Libellud, έτσι ώστε να δημιουργήσει την ψηφιακή έκδοση του.

Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο ως multiplayer φυσικά και έτσι θα μπορείτε να παίξετε με παίχτες από όλο τον κόσμο ενώ θα υπάρχει ακόμη και ένα κανάλι επικοινωνίας έτσι ώστε να μιλάτε μαζί τους για να έχετε καλύτερη συνεννόηση για τις αποφάσεις που θα παίρνετε.

Η ψηφιακή έκδοση ακολουθεί τα βήματα του επιτραπέζιου παιχνιδιού και έτσι θα έχετε φανταστικά γραφικά και φυσικά πολλά μυστήρια με κάποια να είναι και εντελώς νέα αποκλειστικά για την ψηφιακή έκδοση του τίτλου.

Τέλος η ψηφιακή έκδοση θα προσφέρει ακόμη και ένα μοναδικό story mode έτσι ώστε να μπορείτε να παίξετε και μόνος σας.

Ο τίτλος έρχεται στο App Store στις αρχές Δεκεμβρίου στην τιμή των 6.99 ευρώ και ειλικρινά δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο χαρούμενοι.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.