ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Το Need For Speed No Limits έρχεται σύντομα στο iPhone και στο iPad

Το Need For Speed No Limits έρχεται σύντομα στο iPhone και στο iPad

Screen Shot 2014-11-21 at 01.31.58

Ο νέος τίτλος της Electronic Arts για την επιτυχημένη σειρά του Need for Speed έρχεται σύντομα στο iPhone και στο iPad. Η ονομασία του τίτλου είναι Need for Speed No Limits και θα είναι αποκλειστικά για mobile συσκευές.

Η EA έκανε σήμερα διαθέσιμο το trailer του racing παιχνιδιού μαζί με σκηνές από το gameplay του όπου βλέπουμε και τον πασίγνωστο οδηγό αυτοκινήτων Ken Block.

To παιχνίδι έχει δημιουργηθεί από την ομάδα των Firemonkeys, η οποία προηγούμενη της δουλειά ήταν το Real Racing 3. Αν και δεν έχουμε ακόμη πολλές πληροφορίες για τον ίδιο τον τίτλο καθώς και για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του ο παραγωγός του Robert Huebner ανέφερε σήμερα:

“Έχουμε δημιουργήσει το No Limits από την αρχή για να παρουσιάσουμε φανταστικά και γρήγορα γραφικά αγώνων ταχύτητας τα οποία οι fan θα λατρέψουν και περιμένουν από ένα τίτλο της σειράς Need for Speed. Όλα αυτά την παλάμη του χεριού σας!”

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.