ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Τα online καταστήματα της Apple offline τα μεσάνυχτα! Έρχονται νέες συσκευές;

Τα online καταστήματα της Apple offline τα μεσάνυχτα! Έρχονται νέες συσκευές;

cook-event

Αξιόπιστοι αναλυτές της παραγωγικής αλυσίδας της Apple είχαν αναφέρει στο MacRumors ότι η Apple θα ανακοίνωνε νέα προϊόντα μεταξύ της Δευτέρας 20 Μαρτίου και Παρασκευής 24 Μαρτίου.

Σήμερα λοιπόν η Apple έκανε κάτι που δεν το έχει παρουσιάσει μέχρι και σήμερα. Μέσω του System Status webpage, η εταιρεία ανακοίνωσε πως τα ηλεκτρονικά της καταστήματα θα βγουν offline από τα μεσάνυχτα.

“The Apple Store will be updated and unavailable during this time,”

Παραδοσιακά η Apple κάνει μια τέτοια ενέργεια πριν από ένα media event της και λανσαρίσματα νέων προϊόντων.

Apple-System-Status-event-March-21-image-001

Η Apple δεν έχει στείλει φυσικά κάποια πρόσκληση για κάποιο media event κάτι το οποίο σημαίνει πως αν τελικά δούμε κάποιο νέο προϊόν αύριο αυτό θα έρθει με την μορφή δελτίου τύπου και μιας “σιωπηλής” αναβάθμισης στο ηλεκτρονικό της κατάστημα.

Φυσικά πάντα μπορεί να βγουν offline τα ηλεκτρονικά καταστήματα της εταιρείας και για κάποιο άλλο λόγο….

Ενδιαφέρον επίσης έχει το γεγονός πως και η υπηρεσία με τις φωτογραφίες των προϊόντων της Apple θα είναι και αυτή εκτός λειτουργίας!!

“Photo Print Products will be updated and unavailable during this time,”

Εν αναμονή…..

About Στέφανος Κολοβός

Στέφανος Κολοβός
O Στέφανος είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και έχει ένα πραγματικό έρωτα με την Apple. Ασχολείται με την τεχνολογία χρόνια και λόγω εργασίας. Αγαπημένη του συσκευή είναι το iPhone του που δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ενώ λατρεύει το ποδόσφαιρο και το σινεμά