ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / Το PopCorn Time επέστρεψε με νέα έκδοση

Το PopCorn Time επέστρεψε με νέα έκδοση

popcorn-time-header-copy-664x374

Τον γύρω του διαδικτύου έκανε τον προηγούμενο μήνα η είδηση πως το Popcorn Time ή αλλιώς το Netflix των πειρατών έκλεισε ύστερα από μια οργανωμένη κίνηση της MPAA μέσω μια σειρά μηνύσεων στους ιδρυτές και προγραμματιστές τους. Η MPAA μάλιστα τόνισε πως ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της κατά της πειρατείας.

Βέβαια όπως ήξεραν και οι ίδιοι και άλλες εκδόσεις του Popcorn Time κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και πλέον η MPAA θα πρέπει να ξανασκεφτεί τις δηλώσεις της μιας και με όσα διαβάζουμε σήμερα στο Reddit ένας από τους βασικούς προγραμματιστές της εφαρμογής ετοιμάζει εκ νέου μια νέα αναβαθμισμένη έκδοση προπύργιο αυτής της έκδοσης να είναι ήδη διαθέσιμη για Mac και Pc.

Μπορείτε να διαβάσετε το thread και να κατεβάσετε ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ την νέα αυτή έκδοση εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.