ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Accessories / Το Samsung Galaxy Gear είναι ήδη μια αποτυχία

Το Samsung Galaxy Gear είναι ήδη μια αποτυχία

Galaxy-Gear-006-Set1-Front_Six-640x426.jpg

H Samsung θέλησε να προλάβει την Apple στον χώρο τον wearable devices βιάστηκε και σκόνταψε άνευ προηγουμένου λανσάροντας στην αγορά την δική της απάντηση στο επερχόμενο iWatch της Apple το Samsung Galaxy Gear.

To BusinessKorea αναφέρει σήμερα πως μέχρι στιγμής η Samsung έχει πουλήσει μόνο 50.000 συσκευές με την εταιρεία να προσπαθεί να θολώσει τα νερά βγάζοντας ανακοίνωση πως έχει πουλήσει 800.000 συσκευές. Βέβαια δεν μπόρεσαν να το στηρίξουν κάπου και μετέπειτα με νέα ανακοίνωση ανέφεραν πως το νούμερο που έδωσαν στην δημοσιότητα δεν αφορούσε το πόσες συσκευές έχουν πουληθεί αλλά το πόσες συσκευές έχουν κατασκευαστεί μέχρι σήμερα.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά διέρρευσε και εσωτερικό memo προς την εταιρεία από την Best Buy που αναφέρει πως το 1/3 του Galaxy Gear επιστρέφεται πίσω στο μαγαζί από απογοητευμένους χρήστες.

Το Smartwatch της Samsung που το κοστολογεί στα $299 έλαβε μια πληθώρα άσχημων κριτικών από τον τύπο με το Engaget να αναφέρει “θα χρειαστεί χρόνο η ανάπτυξη του” και το The Verge να του δίνει μόνο 4/10.

Η Samsung σε μια κίνηση πανικού έχει ρίξει το βάρος σε πολλά διαφημιστικά σποτ αλλά δεν φαίνεται να πείθει με το συγκεκριμένο προϊόν ούτε τους οπαδούς της.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.