ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Το Springtomize 3 αναβαθμίστηκε για το iOS 7.1.x με προσθήκη και νέου χαρακτηριστικού

Το Springtomize 3 αναβαθμίστηκε για το iOS 7.1.x με προσθήκη και νέου χαρακτηριστικού

Screen Shot 2014-07-07 at 2.28.54 PM

Το Springtomize 3 δέχτηκε σήμερα μια σημαντική αναβάθμιση κάνοντας το εν λόγω tweak συμβατό και με  iOS 7.1.x jailbroken συσκευές. Η αναβάθμιση είναι δωρεάν για τους προηγούμενους κατόχους του Springtomize 3, και είναι διαθέσιμα στο Cydia στο BigBoss repo.

Για εσάς που δεν γνωρίζετε το  Springtomize να πούμε πως το εν λόγω tweak επιτρέπει να παραμετροποιήσετε την εμφάνιση της Home Screen της συσκευής σας σε ένα τεράστιο βαθμό. Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή tweak στο Cydia ενώ ο developer του Filippo Bigarella, αποτελεί έναν από τους καλύτερους και πιο εργατικούς προγραμματιστές tweak γενικά.

Η αναβάθμιση, να τονίσουμε σε αυτό το σημείο πως έχει και κάποια μικρά bugs, φέρνει και ένα νέο χαρακτηριστικό αυτό της ικανότητας να δημιουργήσετε πιο σκοτεινά background στους φακέλους σας.

Δείτε ένα βίντεο παρουσίασης του παρακάτω:

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.