ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Cydia / Το Springtomize 3 αναβαθμίστηκε για το iOS 9 και θα κυκλοφορήσει σύντομα

Το Springtomize 3 αναβαθμίστηκε για το iOS 9 και θα κυκλοφορήσει σύντομα

 

 

 

springtomize3-0

Το Tweak το οποίο αρκετοί από εσάς περιμένατε, είναι σχεδόν έτοιμο για την επίσημη κυκλοφορία του. Το Springtomize 3, το θρυλικό jailbreak tweak από τον Filippo Bigarella, είναι σχεδόν έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στο Cydia Repo του Filippo Bigarella, για τους χρήστες iOS 9.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε ποιο είναι το συγκεκριμένο tweak, να σας αναφέρουμε μόνο πως το Springtomize σας επιτρέπει κατά κύριο λόγο να παραμετροποιήσετε ένα μεγάλο μέρος του SpringBoard, τόσο σε εμφάνιση, όσο και σε λειτουργίες. Μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος των εικονιδίων των εφαρμογών, να αλλάξετε την εμφάνιση του dock, να κρύψετε τις ετικέτες των εικονιδίων, καθώς επίσης και να παραμετροποιήσετε την ταχύτητα των διάφοτων animations. Και αυτό είναι μόνο η κορυγή του παγόβουνου, καθώς το συγκεκριμένο tweak υπόσχεται να σας παρέχει πολύ περισσότερα.

Springtomize-3-iOS-9-Credits

 

Ο Developer Janosch Hubner, aka @sharedRoutine, βοήθησε τον Filippo με το πιο πρόσφατο update. Η συγκεκριμένη έκδοση του Springtomize, version 1.4, εστίασε κυρίως στη συμβατότητα του Tweak με το iOS 9.

Υπάρχουν κάποιες αναφορές σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο πως υπάρχει μια μη εγκεκριμένη έκδοση του συγκεκριμένου tweak, η οποία έχει ανέβει σε κάποια third-party repor. Ωστόσο, θα σας συνιστούσαμε να μείνετε μακριά από τη συγκεκριμένη έκδοση και να αναμένετε για την κυκλοφορία της επίσημης.

Το Spirngtomize 3 για τους χρήστες iOS 9 συσκευών, θα κυκλοφορήσει στο πολύ κοντινό μέλλον, ενώ σύμφωνα με άτομα που το χρησιμοποιούν, έχει πολύ καλή συμπεριφορά σε iPhone 6S και 6S Plus.

Για εκείνουν που δεν γνωρίζουν το συγκεκριμένο tweak, μπορούν να ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω βίντεο και να ενημερωθούν για τα χαρακτηριστικά του tweak.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.