ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Το StarCraft γίνεται remastered για Mac με 4K αναλύσεις τον Αύγουστο

Το StarCraft γίνεται remastered για Mac με 4K αναλύσεις τον Αύγουστο

starcraft-remastered-2

Το StarCraft είναι ένας από αυτούς τους τίτλους που οι χρήστες συνεχίζουν να παίζουν και να ασχολούνται μαζί του παρά την ηλικία του. Η Blizzard έχει κάνει πολύ καλή δουλεία έτσι ώστε να συνεχίζει να δει αναπνοές σε αυτό το παιχνίδι μέσα στα χρόνια και πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η μεγαλύτερη αναβάθμιση του έρχεται 20 χρόνια μετά την δημιουργία του και συγκεκριμένα αυτό τον Αύγουστο.

Θα έχουμε λοιπόν μια εντελώς νέα remastered κυκλοφορία μαζί με κάποια expansions και αναβαθμίσεις που θα κάνουν τον τίτλο πιο μοντέρνο.

We’ve remastered our units, buildings, and environments, improved game audio, and broadened our supported resolutions. Illustrated interludes bring the struggles and victories of heroes like Artanis, Fenix, Tassadar, Raynor and Kerrigan to life like never before. Most importantly, the strategy gameplay that StarCraft perfected years ago remains unchanged.

Το StarCraft Remastered θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Αυγούστου για Mac και PC στην τιμή των $14.99. Όποιος κάνει προ παραγγελία από το site της Blizzard θα λάβει και μια σειρά από μερικά εντυπωσιακά in game δώρα.

 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.