ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Games / Το Steam holiday sale ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου – Ετοιμαστείτε!

Το Steam holiday sale ξεκινάει στις 22 Δεκεμβρίου – Ετοιμαστείτε!

steam-holiday-780x387

Τα Χριστούγεννα είναι μια καλή εποχή για να αγοράσει κάποιος τίτλους παιχνιδιών για το Mac και το Pc του από την πλατφόρμα της Steam μιας και πάντα υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις σε πολλούς πρόσφατους τίτλους αλλά και σε κλασικά παιχνίδια.

Σύμφωνα με μια νέα διαρροή η εορταστική περίοδος των εκπτώσεων για την πλατφόρμα της Steam ξεκινάει φέτος στις 22 Δεκεμβρίου.

Πραγματικά κάθε χρόνο και με αυτό το sale εφοδιαζόμαστε με Mac τίτλους παιχνιδιών για τους υπόλοιπούς μήνες μιας και τονίζουμε εκ νέου πως οι εκπτώσεις αν μη τι άλλο είναι εντυπωσιακές.

Ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιοι Mac ή ακόμη και Pc τίτλοι θα γίνουν SALE οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες πολύ σύντομα και μέσα στις επόμενες ημέρες.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.