ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το Viber είναι πλέον συμβατό με το iPad

Το Viber είναι πλέον συμβατό με το iPad

Viber-5.4.1-for-iOS-teaser-002

Το Viber, η δεύτερη πιο δημοφιλής υπηρεσία μηνυμάτων μετά το WhatsApp, την Δευτέρα ανανέωσε την iPhone εφαρμογή του με υποστήριξη πλέον και του iPad.

Έτσι λοιπόν από σήμερα η δωρεάν αυτή εφαρμογή γίνεται universal. Η αλλαγή – αναβάθμιση αυτή στην έκδοση 5.4 δεν φέρνει κάποιο νέο χαρακτηριστικό πέρα από το γεγονός πως η εφαρμογή εκμεταλλεύεται την μεγαλύτερη οθόνη του iPad.

“Πλήρη υποστήριξη του iPad – πλέον απολαύστε όλα τα χαρακτηριστικά του Viber στο iPad” αναφέρει χαρακτηριστικά το συνοδευτικό κείμενο αυτής της κυκλοφορίας.

Viber-5.4.1-for-iOS-iPad-screenshot-002

Να τονίσουμε επίσης ότι ότι γράφετε στην εφαρμογή στο iPad αυτόματα αυτό θα συγχρονίζεται πλέον τόσο στο iPhone και στο iPod Touch και το ίδιο θα συμβαίνει και αντίθετα. Το Viber όμως δε θα μπορεί να τρέχει ταυτόχρονα στο iPhone ή στο iPad σας αλλά σε μια μόνο από τις αυτές συσκευές.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.