ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / App Store / Το Wallgram σας επιτρέπει να δημιουργήσετε parallax wallpapers από φωτογραφίες σας στο Instagram

Το Wallgram σας επιτρέπει να δημιουργήσετε parallax wallpapers από φωτογραφίες σας στο Instagram

Wallgram-4

Από την στιγμή που η Apple μας παρουσίασε το αναβαθμισμένο και ανασχεδιασμένο iOS 7 πολλοί ήταν εκείνοι που αγάπησαν αλλά και που μίσησαν το επονομαζόμενο parallax effect.

Προσωπικά μου άρεσε η ιδέα της δημιουργίας δυναμικών wallpaper για την συσκευή μου αλλά αυτό που με ενόχλησε ήταν η αδυναμία του να χρησιμοποιήσω δικές μου φωτογραφίες χωρίς να χρειαστώ κάποια εφαρμογή.

 

Μέχρι να αλλάξει το γεγονός αυτό η Apple, αν ποτέ το κάνει το Wallgram είναι μια πολύ καλή εφαρμογή που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις δικές σας φωτογραφίες ως wallpaper ενώ αυτές θα αποκτούν το parallax χαρακτηριστικό. Στα θετικά είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φωτογραφίες σας και από το Instagram.

- Unlimited number of wallpapers.
– Create wallpapers from your Instagram photo.
– Or from photos of your friends.
– Explore any photo in Instagram by nick name or #hashtag.

Very easy in use app. Choose photo from Instagram, tap on “plus” icon and that’s all – ready parallax wallpaper automatically saved to your Photos app, just choose it to use as wallpaper. Amazing, easy in use and beautiful app, enjoy it! CapableBits Team

To Wallgram θα το βρείτε διαθέσιμο στο App Store στην τιμή των 1,79 € εδώ

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.