ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Υποστήριξη remote access από το HomeKit μέσω iCloud

Υποστήριξη remote access από το HomeKit μέσω iCloud

homekit-wwdc2015

H Apple ανακοίνωσε και την υποστήριξη αρκετών νέων συσκευών από το HomeKit στο οποίο μπορεί να αποκτήσει remote πρόσβαση ο χρήστης μέσω της υπηρεσίας iCloud.

Για τους χρήστες λοιπόν συσκευών HomeKit, θα υπάρχει πλέον και η δυνατότητα να διαχειριστούν οποιαδήποτε συσκευή μέσω του iCloud. Εκτός αυτού, η Apple ανέφερε ποιου είδους συσκευές θα υποστηρίζονται από το HomeKit και είναι οι εξής: συστήματα ασφαλείας, αισθητήρες κίνησης, κλειδαριές, θερμοστάτες, φώτα και μηχανισμοί που βοηθούν στην μείωση ή αύξηση του φωτισμού σε ένα χώρο.

Τέλος, το γεγονός πως οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα διαχείρισης αυτών των συσκευών μέσω του iCloud, αποτέλεσε ίσως την πιο σημαντική αναβάθμιση του HomeKit.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.