ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Υποτιθέμενη διαρροή δείχνει Ion-X οπίσθιο γυαλί για τα επερχόμενα iPhone

Υποτιθέμενη διαρροή δείχνει Ion-X οπίσθιο γυαλί για τα επερχόμενα iPhone

ion-x-glass-iphone

To iPhone 8 φημολογείται ότι θα έχει εμπρόσθιο και οπίσθιο γυαλί εδώ και καιρό και σήμερα εικόνες που διέρρευσαν υποτιθέμενα δείχνουν τον τύπο γυαλιού που θα χρησιμοποιήσει η Apple για την πίσω πλευρά για τα επερχόμενα iPhones. Αν η διαρροή αυτή είναι έγκυρη τότε αυτό το υλικό είναι το ίδιο με αυτό που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρεία σε κάποια Apple Watch μοντέλα.

Πάρα αυτά υπάρχουν κάποιοι λόγοι για να είμαστε σκεπτικοί για αυτή την διαρροή που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας προερχόμενη από το κινεζικό κοινωνικό δίκτυο Weibo.

To Slashleaks λοιπόν που δημοσιοποίησε αυτές τις φωτογραφίες αναφέρει πως το εν λόγω οπίσθιο γυαλί θα χρησιμοποιηθεί για το 2017 iPhone SE μοντέλο και όχι για το iPhone 8 που αναμένουμε να έχει μια γυάλινη επιφάνεια στο πίσω μέρος του. Το μόνο iPhone SE μοντέλο που κυκλοφορεί αυτή την στιγμή στην αγορά έχει οπίσθιο σασί από αλουμίνιο.

Στην φωτογραφία επίσης διακρίνουμε κοπή για μια μονή κάμερα πάνω από την αντίστοιχη για το flash κάτι που μπορεί να υποδηλώνει ένα νέο σχεδιασμό για οποιοδήποτε επερχόμενο iPhone.

To iPhone 8 που αναμένεται να μας έρθει στις 5.8 ίντσες θεωρητικά όλα δείχνουν πως θα έχει ένα κάθετο διπλό σύστημα φακών ενώ τα 7s που και αυτά αναμένονται φέτος μάλλον θα διατηρήσουν το διπλό σύστημα φακών για το 7s Plus και το μονό για το 7s.

Μπορεί λοιπόν η γυάλινη αυτή επιφάνεια τύπου Ion-X που έχουμε συναντήσει στα από αλουμίνιο Apple Watch μοντέλα να χρησιμοποιηθεί για το 4.7 ιντσών iPhone 7s φέτος.

Πολλοί παρατηρητές και με βάση και τα παραπάνω εκφράζουν έντονα ερωτήματα για το κατά πόσο αυτή η σημερινή διαρροή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ειδικά μιας και η κοπή για τα ανοίγματα στην κάμερα φαίνονται να είναι rendered.

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.