ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / Apple / Υψηλόβαθμο στέλεχος της TAG Heuer περνάει στο δυναμικό της Apple

Υψηλόβαθμο στέλεχος της TAG Heuer περνάει στο δυναμικό της Apple

TAG-Heuer-Aquaracer-72-Digital-image-001

Η Apple πραγματοποίησε ακόμη μια υψηλόβαθμη πρόσληψη για να ενισχύσει την ομάδα του iWatch της όπως ανέφερε χθες σε ρεπορτάζ του το CNBC. Ένας από τους καλύτερους sales directors της ελβετικής εταιρείας κατασκευής ρολογιών TAG Heuer, Patrick Pruniaux, ανήκει πλέον στην Apple.

H ελβετική εταιρεία φημίζεται για τα πανάκριβα ρολόγια της που διέπονται από έναν μοναδικό σχεδιασμό. Το iWatch της Apple θα είναι και αυτό ένα υψηλού σχεδιασμού ρολόι με έξυπνες λειτουργίες και έτσι υπάρχει μεγάλη λογική πίσω από αυτή την πρόσληψη.

Ο επικεφαλής της ελβετικής εταιρείας ρολογιών τόνισε χαρακτηριστικά:

“Έφυγε από την ομάδα μας γιατί του πρότειναν συμβόλαιο στην Apple με βάση το επικείμενο λανσάρισμα του iWatch. Αν πήγαινε σε έναν άμεσο ανταγωνιστή μας θα το θεωρούσα προδοσία αλλά η κίνηση του να πάει στην Apple σίγουρα θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τον ίδιο”

Η Apple με το iWatch θέλει να προσελκύσει τόσο τους ανθρώπους με ακριβά γούστα στα ρολόγια αλλά παράλληλα να προσελκύσει και νέο κοινό στην εν λόγω αγορά, ιδιαίτερα νεότερες ηλικίες. Με βάση αυτό η πρόσληψη ενός υψηλόβαθμου στελέχους στις πωλήσεις που προέρχεται από την αφρόκρεμα των ελβετικών ρολογιών αποσκοπεί και στους δύο αυτούς στόχους.

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.