ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / MacOS / [Φήμη]|Νέο MacBook Pro 15-inch με Force Touch μέσα στην εβδομάδα

[Φήμη]|Νέο MacBook Pro 15-inch με Force Touch μέσα στην εβδομάδα

retina_macbook_pro_rene_dock_hero

Μία νέα φήμη ήρθε σήμερα στην επιφάνεια για ένα νέο MacBook Pro 15-ιντσών με Fource Touch, καθώς επίσης και η φήμη για την κυκλοφορία ενός iMac 27-inch μέσα στην εβδομάδα. Η συγκεκριμένη πληροφορία προέρχεται από την σελίδα MacG η οποία αναφέρει πως έχει ασφαλής και έγκυρες πληροφορίες μέσα από την ίδια την εταιρεία και πηγές τις οποίες έχουν εμπιστευτεί ξανά στο παρελθόν. H συγκεκριμένη σελίδα αναφέρει παράλληλα πως περισσότερες πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες προς το παρόν. Σύμφωνα με το γαλλικό MacG αναφέρονται τα εξής:

“A new 15″ MacBook Pro and a new 17″ iMac will be available Wednesday. It takes the risk to avoid the conditional, these confidences come from people who are reliable. We have no further details.”

Για την σειρά MacBook Pro, δεν είναι ακόμα γνωστό για το αν πρόκειται να έχει Retina Display. Αναμένεται, ωστόσο, μια ανανεωμένη έκδοση του MacBook Pro το οποίο θα περιλαμβάνει Force Touch -όπως και η σειρά MacBook που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο. Παράλληλα, αναμένεται κάποια αναβάθμιση στην CPU και GPU. Άρα, η συγκεκριμένη φήμη μας κάνει να σκεφτόμαστε κατά πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο. Προς το παρόν θα την αποδεχτούμε και θα δούμε τι θα γίνει κατά την διάρκεια της εβδομάδας. Το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι πως η Apple εργάζεται πάνω στην δημιουργία μια σειράς νέων προϊόντων τα οποία θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Τέλος, σε χθεσινό μας άρθρο (το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ), αναφέραμε πως η διαθεσιμότητα των MacBook Pro 15-ιντσών είναι μικρή, πράγμα το οποία μας κάνει να πιστεύουμε πως μια νέα σειρά MacBook Pro 15-inch είναι στον δρόμο για τα Apple Store. Ωστόσο, δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε με σιγουριά αυτό (ακόμα), αλλά ίσως το μάθουμε στο WWDC του Ιουνίου.

Σχολιασμός στο φόρουμ

About Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)

Konstantinos Drosos (Κτηνιατρος)
Ο Κωνσταντίνος είναι αρθρογράφος του AppleWorldHellas και γνωστός ως ο Κτηνίατρος της κοινότητας. Είναι κάτοχος πτυχίου Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μεταπτυχιακού Μηχανοτρονικής και Ρομποτικής. Μεγάλες τους αγάπες είναι τα gadget του, η κιθάρα και η φωτογραφική μηχανή του. Αγαπημένη του συσκευή το iPhone 6 Plus και το MacBook Pro. Στον ελεύθερο χρόνο ασχολείται ερασιτεχνικά με φωτογραφικά event καθώς και τον αθλητισμό που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Τέλος, είναι φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τρελαμένος με την Θεσσαλονίκη.