ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Home / iPhone / Φημολογούμενο iPhone 6 Backlight Panel διέρρευσε σε φωτογραφίες;

Φημολογούμενο iPhone 6 Backlight Panel διέρρευσε σε φωτογραφίες;

backpanel2

Αν και όπως γνωρίζετε μέχρι σήμερα είχαμε μια τεράστια γκάμα iPhone 6 mock ups και διαρροών θηκών είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που είδαμε κάποια εξαρτήματα του. Μέχρι στιγμής είχαμε μόνο το εμπρόσθιο πάνελ, ίσως τις μπαταρίες και ένα κατασκευαστικό καλούπι που χρησιμοποιείτε για την κατασκευή του σασί.

Σήμερα έχουμε για πρώτη φορά την υποτιθέμενη διαρροή του Backlight Panel του iPhone 6 με μια σειρά φωτογραφιών που εμφανίστηκαν στο Κινεζικό Weibo (via Nowhereelse.fr).

Δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβει κάποιος αν είναι αυθεντικές εικόνες ή όχι αλλά ο backlight σχεδιασμός μοιάζει να είναι παρόμοιος με τον αντίστοιχο του iPhone 5S και 5C με την μόνη διαφορά ότι η συνδεσμολογία έχει αλλάξει θέση και τα pins έχουν διαφορετικό σχεδιασμό.

backlightpanel

Σχολιασμός στο φόρουμ 

About idimitris

O Δημήτρης είναι διαχειριστής και αρθρογράφος του AppleWorldHellas. Κάτοχος διδακτορικού στα ασύρματα δίκτυα και την τεχνητή νοημοσύνη εργάζεται ως Project Manager στην εταιρεία ασφαλείας InnoSec και ως Marketing Manager στο tokinito.gr. Αγαπημένη του συσκευή το Apple TV ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ πλέον το Retina MacBook Pro του. Μεγάλες του αδυναμίες η ψηφιακή φωτογραφία, και το σινεμά.